Forebyg oversvømmelse af kælderen - bestil et kældertjek

 

Det danske klima har gennem de sidste mange år ændret sig i form af markant kraftigere regnbyger, og metrologerne forudser, at det kun bliver værre med tiden.

 

Faktum er, at det danske kloaksystem slet ikke er dimensioneret til at aflede alt dette vand, og derfor opstår der en opstemning af vand i kloaksystemet og dette medfører oftest, at kloakvandet stiger op i bl.a. kælderrum der ikke er sikret mod tilbageløb af kloakvand.

 

Har man en kælder, eller andre lavtliggende rum, bør man derfor få sikret sine afløb mod tilbageløb fra kloaken, og dermed undgå oversvømmelse med kloakvand.

 

Hos Frank Heini Petersen ApS, er vi specialister i højvandssikring, og tilbyder derfor et kældertjek, så man kan få belyst hvad der kan og skal gøres for at undgå en eventuel oversvømmelse.

 

Ud fra dette kældertjek, rådgiver og vejleder vi om, hvilke tiltag der eventuelt bør ske for sikre lige præcis din kælder mod oversvømmelse - dels ud fra et praktisk men også økonomisk grundlag.

 

Er du allerede sikret mod tilbageløb af kloakvand, så omfatter et kældertjek naturligvis også en gennemgang af din nuværende installation, så du ikke går rundt med en falsk tryghedsfornemmelse.

 

Netop det stigende antal oversvømmelser betyder, at flere og flere danske forsikringsselskaber ikke længere forsikre mod oversvømmelse af kælderrum, og det dermed er husejerens eget ansvar, at sikre sin kælder mod øversvømmelse.

 

Bestil et kældertjek for kun kr. 599,- inkl. moms.

 

Udfyld skemaet herunder, så vender vi tilbage og aftaler tidspunkt for et kældertjek: